📍 CJRAE Mehedinți, SC Bambini Playground SRL și Grădinița cu P.P. Nr. 3, Grădinița cu P.P. Nr. 21, Școala Gimnazială „Constantin Negreanu” și Școala Gimnazială „Dimitrie Grecescu” din Drobeta Turnu Severin a demarat vineri, 10.11.2023, prima activitate „Tomnatici fericiți” din calendarul Proiectului Educațional „Descoperire – Creație în Culori și Sunete”, având ca scop dezvoltarea abilităților creative ale copiilor prin exprimarea propriei experiențe.

Obiectivele propuse:
♦️ Să implicăm un număr cât mai mare de preșcolari, inclusiv preșcolari cu CES în activităţi extraşcolare;
♦️ Să creștem gradul de implicare și participare reală a părinţilor alături de copii, în activităţile extracurriculare.
Proiectul va continua pe tot parcursul lunii noiembrie cu activități/ateliere creație și jocuri tematice care vor îmbunătăți agilitatea și spiritul de echipă al copiilor.
🔴 Preșcolarii din cadrul Grădiniței cu P.P. Nr. 3, alături de doamnele educatoare: Iacobescu Liliana, Popii Camelia, Stegaru Ionica Janina și Gaspar Raluca au desfășurat activitatea Descoperind emoțiile toamnei din cadrul proiectului educațional „Descoperire – Creație în culori și sunete” – 24.11.2023.
Copiii au reușit să identifice și emoții și sentimente pe care le-au reprodus cu dibăcie în minunate tablouri de toamnă!!