Universitatea de Vest din Timișoara, Facultatea de Sociologie și Psihologie, Catedra de Sociologie în parteneriat cu Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Mehedinți /CJAP Mehedinți și în acest an a implementat proiectele:

(1) Let’s grow togheter! – 02.07-05.07.2023

(2) Change the perspective! – 03.07-06.07.2023

 

Proiectele Let’s grow togheter! s-au desfășurat în localitatea Svinița. A fost necesar ca pentru ambele proiecte elevii participanți să fie interesați de domeniile SOCIOLOGIE, RESURSE UMANE sau de alte specializări ale facultății și să provină din licee (clasele a XI si a XII) din județele Mehedinți, Caras-Severin, Gorj și Hunedoara.

De menționat faptul că în cadrul ambelor proiecte s-au desfășurat activități de dezvoltare personală și educație nonformală pentru facilitarea deciziei privind parcursul educațional și cariera profesională și activități de consiliere educațională. Responsabil pentru organizarea activităților fiind colaboratorul nostru și profesorul consilier școlar al CJRAE/CJAP Mehedinți, dl. profesor Vasile DEAC.

Participarea elevilor la activități este gratuită, Universitatea de Vest va asigura costurile cu cazarea și masa participanților și decontul transportului în limita a 50 lei pentru fiecare elev participant.