🔴 Ziua Internațională a Toleranței - Activitate desfășurată la Școala Gimnazială Corcova, Mehedinți
Profesor consilier școlar Ștefan Valentina

 

🔴 În cadrul proiectului educațional „Toleranța, o lecție de viață pentru tineri” a fost sărbătorită Ziua Internațională a Toleranței, la care au participat elevi de la Liceul de Arte „I. St. Paulian", 
Colegiul Național „Gheorghe Țițeica", Colegiul Național Pedagogic „Ștefan Odobleja” și Școala Gimnazială „Alice Voinescu".
Prof. consilier școlar Predoi Marinela
Prof. consilier școlar Borugă Bianca
Prof. consilier școlar Bufanu-Bonici Angela-Claudia
Prof. consilier școlar Socrate Daniela
Prof. consilier școlar Topală Georgiana

 

 🔴 În data de 16.11.2023 la Școala Gimnazială Poroina au fost desfășurate activități de Ziua Internațională a Toleranței. 
    Profesor consilier școlar Topală Georgiana

 

 🔴  Flashmob și marș al toleranței la Școala Gimnazială Nr. 6 cu ocazia Zilei Internaționale a Toleranței - 16 noiembrie 2023.
Activitățile au fost coordonate de către profesorii consilieri școlari ai Școlii Gimnaziale Nr. 6 - Rotariu-Verdea Simona Elena, Cepeși Ana Camelia și profesor logoped Tălpănescu Manuela Narcisa.

 

 🔴  Activitatea transdisciplinară "Umbrela toleranței" desfășurată în cadrul proiectelor "Alege să fii diferit" și "Alternative", proiecte ce vizează prevenirea violenței și segregării școlare.

Profesor consilier școlar Troncea Simona, consilier educativ Necșoiu Simona
Școala Gimnazială „Constantin Negreanu” Drobeta Turnu Severin

 

🔴  Ziua Internațională a Tolerantei” - activități desfășurate cu cu elevii clasei a VIII-a de la Școala Gimnazială Jiana, Mehedinți.

Prof. consilier scolar Stancu Mariana

 

🔴  Ziua Internațională a Toleranței sărbătorită la Școala Gimnazială „Dimitrie Grecescu” Drobeta Turnu Severin - 16.11.2023

Profesor consilier școlar Crețu Aida Julieta

 

🔴   Astăzi, 16 noiembrie 2023, de Ziua Internațională a Tolerantei, elevii Liceului de Transporturi Auto Drobeta Turnu Severin au desfășurat activități prin care și-au propus să transmită un mesaj de acceptare a diversității modalităților noastre de exprimare în calitate de ființe umane și de respect al drepturilor fundamentale ale omului.

Profesor consilier școlar Popovici-Cătăuță Milena

 

Ziua Internațională a Toleranței - 16.11.2023 - activitate desfășurată cu elevii Liceului Teoretic Cujmir, județul Mehedinți
Activitatea are ca scop familiarizarea elevilor cu semnificaţia zilei de 16 noiembrie, marcată anual pentru a îndemna omenirea la înţelegere și respect reciproc, dialog şi cooperare între culturi, civilizaţii şi popoare, pentru a descuraja atitudinile extremiste dominate de violență şi ură.

Profesor consilier școlar Văduva Raluca Daniela