✏️ Astăzi, 13.11.2023, cu ocazia Zilei Mondiale a Bunătății, am realizat, împreună cu preșcolarii Grădiniței cu P.P. Nr. 20, activități despre bunătate ce încurajează copiii să aleagă întotdeauna să fie buni, să înțeleagă cum acțiunile proprii au efect nu doar asupra lor ci și asupra celorlalți.
Prof. consilier școlar Troncea Simona Elena
✏️  Cu ocazia Zilei Mondiale a Bunătății – 13.11.2023 am desfășurat o activitate cu elevii Școlii Gimnaziale Ilovița/Structură Școala Gimnazială Bahna, prin care ne-am amintit cum putem să ne arătăm bunătatea, de ce este bine să fii bun cu cei din jur, ce poți face să fii bun. Elevii au realizat fișe/desene cu mesaje încurajatoare referitoare la Ziua Mondială a Bunătății.
Profesor consilier școlar, Fota Mihaela Adriana
✏️  Cu ocazia Zilei Mondiale a Bunătății13.11.2023, împreună cu elevii Școlii Gimnaziale Cerneți, Mehedinți, ne-am reamintit care sunt rădăcinile bunătății noastre, care sunt faptele bune pentru care suntem recunoscători oamenilor din jurul nostru și totodată cum putem să ne cultivăm și dezvoltăm empatia, starea de bine și să privim lucrurile prin ochelarii bunătății, în activitățile noastre de zi cu zi (ce fapte bune putem face), construind astfel copacul bunătății, unde rădăcinile sunt resursele de bunătate, trunchiul este binele primit de la ceilalți, iar ramurile sunt mici fapte bune, care stau în puterea noastră, conștientizând astfel ce impact poate avea o faptă sau o vorbă bună în viețile celorlalți.
Profesor consilier școlar, Micșa Edwina Cristiana Maria